Во петок во Платинум – еден од најдобите македонски бендови на сите времиња КУКУ ЛЕЛЕ

Бендот кој се нетрпение го очекувавте. Во петок(3 ноември 2017) милениците на струмичката публика се враќаат на вашиот омилен подиум. Еден од најдобрите македонски бендови на сите времиња‪ ‎Куку Леле ќе се претстави со концертен настап во омилениот клуб на струмичани.

Во еден глас ќе се пеат „Се е против нас”, „Кучка неверна”, „Ме канат на свадба”, најновиот хит „Р’мбам ко црнец” и уште многу други познати мак-ју рефрени. Др. РАШО ќе ја зачини атмосферата со најновите и најпознатите мак & ју хитови !!! Бидете дел од забавата која уште долго ќе се раскажува.23031164_10155742369329043_7628383544934195990_n

За забавата да биде уште поинтересно, клуб Платинум воведува промотивни цени на Шток, Смирнофф и Џејмисон.

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

Comments are closed.