Хип-хоп журка заедно со Смирнофф вечерва во клуб Платинум

Сабота, продолжение на #episode4 од роденденската едиција #MEandPLATINUM специјална #SMIRNOFFpromotion за нова саботна ноќна авантура во ѕвездениот град…

Оваа вечер, забавата во клуб Платинум продолжува со најдобрите хип-хоп ритами…22552599_10155717664614043_4452979861497508738_n

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

Comments are closed.