Трка на келнери во понеделник

Како дел од фестивалските денови на Струмица ОПЕН, во понеделник на 6-ти август ќе се одржи традиционалната трка на келнери на која повеќе келнери од струмичките локали ќе може да си ги одмерат силите.

Трката на келнери ќе се одржи во на почетокот од Градскиот парк кај ,,Чешмичката”20031756_1325763904188655_9059508099428029080_n

 

Comments are closed.