Аца Лукас – кралот на белградските сплавови овој петок во Струмица во клуб Платинум!

Во петок, 2 јуни, Струмица ќе биде центарот за забава во Македонија. Клуб Платинум како специјален гости го најави популарниот српски пејач, кралот на белградските сплавови Аца Лукас заедно со Фолк Хаус бенд.

Аца Лукас е познат по своите настапи кај струмичката публика, клуб Платинум секогаш како домаќин на најдобрите забави успева да ги забавува гостите до последен здив.

Дефинитивно овој петок до раните утрински часови ќе се пеат најпознатите хитови на Аца Лукас како ,,Лесче”, ,,Мирис тамјана”,,,Кома”, ,,Не заносим се ја” и уште многу други.18766774_10155280480519043_7388092300235947839_o

Клуб Платинум  најавува дека ќе биде одлична забава, а на вас останува да си резервирате на време…

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван – ГОГА
078 / 740 – 741 Дени
072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.