ВО ЖИВО: Дербито Беласица – Плачковица

Проследете го дерби натреварот од Третата лига – ИСТОК помеѓу Беласица и Плачковица од Радовиш.

Натпреварот проследете го на следниот линк!

Да ја поддржиме Беласица и уште еднаш да ја потврдија својата доминација!

Comments are closed.