Кирил Џајковски главен гостин на денската журка во клуб Платинум

Клуб Платинум, овојпат забавата во Струмица ја подигна на повисоко ниво. За на големата денска журка,( сабота, 25 февруари)како загревање за најголемиот спектакл за овогодинешниот Струмички Карневал главен гостин со неговиот сет ќе биде најпознатиот македонски диџеј, Кирил Џајковски познат по настапите на Woodstock, Sea dance festival, Таксират и уште многу други големи фестивали. Забавата продолжува заедно со  #AndrejGoshev,, #TheMister  како еден од најпознатите грчки диџеи и #AlexX. Ова дефинитивно ќе биде журка за паметење. Влезот е слободен. Не пропуштајте забава од ваков размер.kiril

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

Comments are closed.