Советникот Методија Витанов се враќа назад во коалицијата со СДСМ

Методија Витанов, член на совет на општина Струмица од ВМРО-Народна партија за кого вчера медиумите објавија дека преминал во ВМРО-ДПМНЕ, денеска се враќа назад во коалицијата со СДСМ.

Според него,  истиот бил изманипулиран од својата партија.

Според ова, мнозинството во советот останува во рацете на СДСМ и коалицијата.

DSC_3176

Comments are closed.