Атрактивните ,,Министарке” повторно најавуваат луда забава во клуб Платинум

Најатрактивниот женски музички бенд на овие простори, српската група „Министарке“ најавуваат луда забава овој петок во клуб Платинум.мини

Пред струмичани,  „Министарке“ ќе ги изведат нивните познати хитови  Бонинг 747, Грам емоција, Мртав или жив, Парадокс, Кисеоник, дуетските хитови Уно моменто(Со Северина), Поплава(со Ацо Пејович), Звер(со Саша Матич), па Дуни Ветре и уште многу други познати рефрени.

Бидете и вие дел од овој настан кој не се пропушта !!!

информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

 

Comments are closed.