Балканска забава и ди-џеј Алекс во клуб Платинум

Оваа вечер клуб Платинум приредува одлична забава со најдобрите балкански хитови. Струмичани во сабота ќе имат можност да уживаат во  одлична забава до раните утрински часови заедно со Ди-џеј Алекс.15391436_10154715327209043_8710267733903294268_o

информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

Comments are closed.