Дочек на Новата година во прекрасниот амбиент на хотел ,,Сент Џорџ”

Дочекајте ја Новата година во прекрасниот амбиент на Hotel & restaurant ,,St. George” – Strumica заедно со најдобриот бенд кој гарантира одлична забава во најлудата ноќ од годината – ЛЕГАТО БЕНД.386146_307042786001829_149811213_n
* богато мени
* музика во живо
Цена: 1900 денари со вклучен 200 денари пијалок.

Искуството и квалитетот на нивните мајстори говорат за нив. Бидете и вие дел од најдобрата забава во Струмица.

Резервирајте го вашето место на 034-609-777 070-214-775.1185561_716557898361935_98551007_n

Comments are closed.