КАДЕ ЌЕ ЈА НАЈДЕТЕ НАЈДОБРАТА ЗАБАВА ОВОЈ ВИКЕНД? ОДГОВОРОТ Е КЛУБ ПЛАТИНУМ!

Дали сте спремни за најлудиот последен викенд овој месец? Не дозволувајте да ја пропуштете најдобрата журка во Струмица!15193583_10154673315129043_685812745481740656_n

Петокот е резервиран за Balkan Party. Раширете ја позитивната енергија и пеејте до раните утрински часови на најпопуларните македонски, југословенски и бугарски хитови.

Во сабота забавата продолжува со веќе докажанот Dj Alexx и одличниот микс на најновите хитови од светот.12140675_10153633771759043_6237466245530375837_n

Животот е една голема забава! Затоа овој викенд сите патишта водат кон Клуб Платинум!

 информации и резервации на тел:
► 077/ 761 676 – Бока

 

Comments are closed.