ОГЛАС: Се продава Рено Меган 1.4 РТ

Се продава Рено Меган 1999 година, регистрирано пред 20 дена, сменето уље, филтри, спона. Автомобилот има електрика на стакла, централно, ABS, аирбег, 4 м+с гуми, 90 коњски сили, радио со ЦД. Мала потрошувачка 4.5 L/100км со поминати 147,000 км. Цена 1300 евра. Контакт -  075 874 78914192589_1183221275078406_9064368952813691092_n 14202504_1183221355078398_6458656197723878236_n 14202523_1183221301745070_4612872000152998422_n 14212062_1183221211745079_4734717109138456623_n 14222260_1183221131745087_69693206884077410_n 14232387_1183221181745082_8224163667696002278_n 14264250_1183221148411752_8323232975362711611_n

Comments are closed.