Вечерва забава со Катарина Грујиќ во клуб Платинум

На забавата во Струмица и нема крај. Вечерва струмичани ќе можат да уживаат во настапот на убавата Катарина Грујиќ која ќе настапи во најдоброто место за забава во Струмица, клуб Платинум. Не чекајте, резервирајте на време.

Информации и резервации на тел:
► 070/ 843 – 091 – Круме
► 077/ 761 – 676 – Бока

Comments are closed.