Kлуб Платинум го најави настапот на АМАДЕУС БЕНД за во петок

Овој петок клуб Платинум ќе биде домаќин на најдобрата забава во Струмица. Со гордост ги најавуваат познатите ,,Амадеус Бенд” кој неколку пати во клуб Платинум како и на Струмица Опен фестивал имаат покажано како се прави вистинска забава!amadeus-band1Новите хитови Издаице, Крв и навике, Мирис Београда, постарите Љубав и хемија, Моја земја, Није свеједно, Она и ја, со сигурност ќе направат оваа вечер да биде незаборавна, а клуб Платинум е тука за забавата да тече во најдобар тек.

Ова е настан кој не смее да се пропушти. Бидете дел од ова музичко доживување кое содржи посебни емоции.

#КлубПлатинум најавува дека ќе биде одлична забава, а на вас останува да си резервирате на време…

информации и резервации на тел:
► 070/ 843- 091 – Круме
► 077/ 761- 676 – Бока

Comments are closed.