,,Тритерол” ги демантира изнесените информации од Васил Пишев

Како директор на Тритерол – Струмица, одговорно тврдам дека компанијата никогаш не учествувала на јавниот повик за превоз на деца со посебни потреби и вработени за потребите на ООУ „Сандо Масев“. Поради изнесените лаги, барам пратеникот Васил Пишев во рок од три дена да се извини, во спротивно ќе мора да побарам судска разврска за нарушениот углед на „Тритерол“, вели директорот на компанијата Лефтер Андонов во изјава за телевизија Интел, по денешната прес конференција на пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Васил Пишев.

Comments are closed.