Во петок најголемата Латино забава во клуб Платинум досега заедно со Клајди Лупа!

Убавите звуци на латино музиката ќе го одбележат овој петок клуб Платинум. На големо задоволство на гостите, менаџерскиот тим на клуб Платинум го најави едно од најголемите музички имиња во Грција Claydee LupaClaydee Lupa e познат по добрите забави ширум Грција како и по милионските прегледи на неговите видео записи на Јутуб и мегапопуларниот хит Мамасита Буена. За атмосферата да биде загреана задолжен ќе биде Ди-џеј Тjуб.

Iнформации и резервации на тел:
► 070/ 843 091 – Круме
► 077/ 761 676 – Бока

12832474_10153922790534043_436359133111997950_n-640x424

Comments are closed.