Грчкиот Ди-џеј Спирос вечерва гостува во клуб Платинум

Оваа вечер ќе биде вистински бум во клуб Платинум.  Ди-џеј Спирос, добро познат помеѓу струмичани е главен оваа вечер за забавата да помине во одличен тек.

Дефинитивно, ако сакате луда забава клуб Платинум е местото каде што треба да бидете оваа вечер.

Comments are closed.