Клуб Платинум најавува одлична забава! Џамбо Агушев и Ди-џеј Спирос!

Викендот е пред нас и затоа клуб Платинум како место со најдобрите забави во градот спремија нешто посебно за овој викенд. За во петок најавен е Џамбо Агушев, најпознатата труба на Балканот, добитникот на Златна бубамара и Златна труба од Гуча и Франција. Џамбо Агушев и другарите е добропознат и по многубројните настапи во Македонија и странство како Мексико, Канада, Америка, Франција и концертните настапи со Љубојна, Дубиоза Колектив, Влатко Стефановски, Каролина. Сценскиот настап на Џамбо Агушев и другарите е нешто кое едноставнo  не се пропушта.

Забавата продолжува и во сабота. Еден од најдобрите грчки диџеи, Ди-џеј Спирос ќе биде задолжен за забавата, затоа сите кои сакаат добро да се забавуваат клуб Платинум е вистинското место овој викенд.

Информации и резервации на тел:
► 070/ 843 091 – Круме
► 077/ 761 676 – Бока 13263757_10154147587409043_6713180610549962965_n

Comments are closed.