Вечерва во НУЦК Антон Панов филмски проекции на квалитетни филмски остварувања

Вечерва (25.4.2016) во големата сала во НУЦК „Антон Панов” – Струмица ќе се одржи проекција на долгометражните играни филмови:
-”КУНГ ФУ ПАНДА 3″ во 3D – 17:00 ч.
-”ДЕТЕТО НА ЗЛОТО” – 19:00 ч.
-”ДЕДПУЛ”- 21:15 ч.
Филмовите се прикажуваат премиерно во Струмица, во најнова технологија, а проекциите се во соработка со дистрибутерската куќа МЦФ од Скопје.Deadpool_Cinemabaner_456x242 Dete-zla_MK KEYART_Kungfu-panda_MK

Comments are closed.