Основните и средните општински училишта го одбележаа Денот на пролетта

По повод Денот напролетта и екологијата во средното општинско училиште „Јане Сандански“ вчера се спроведе акција за чистење на училишната зграда, а членовите на Еко одборот со садење на сезонски цвеќиња го разубавуваа училишниот двор.
Со повеќе активности во одбележувањето на Денот на пролетта и екологијата се вклучија и учениците од останатите средни и основни училишта, како и децата од градинката „Детска радост“.935490_954362944617136_958452378647406163_n 11148341_954362957950468_5654622691669441361_n

Comments are closed.