Градоначалникот Заев го поддржа лекувањето на Мартина Манушева

Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, вечерва уште еднаш на дело ја потврди својата хуманост. Тој присуствуваше на новогодишно – божиќниот хуманитарен концерт кој што се одржа во домот на АРМ и со купените влезници и дополнителните парични средства кои што ги донираше, го поддржа лекувањето на Мартина Манушева.

Концертот се одржа во организација на Младинскиот совет на Струмица и средното општинско училиште „Јане Сандански“.1 (1)_1600x1200 2 (1)_1600x1200 3_1600x1200 4 (1)_1600x1200 5_1600x1200

Comments are closed.