ОО СДСМ Струмица организираше новогодишен коктел

Општинската организација на СДСМ Струмица синоќа го одржа својот традиционален Новогодишен коктел. На коктелот беше присутен и претседателот на Социјадемократскиот Сојуз на Македонија Зоран Заев. Новогодишните и божиќните празници со желби за подобра и поуспешна 2016 година на сите граѓани на Струмица и на Република Македонија им ги честиташе пратеникот во Собранието на Република Македонија и претседател на Општинската организација на СДСМ, Марјан Даскаловски.1 (9) 600710_1036700136381676_3910253690269035689_n 944936_1036701823048174_325200447891334850_n 1463250_1036702213048135_7978780125942215684_n 1510825_1036700616381628_6906156183013306448_n 1526489_1036701463048210_3927987781320257584_n 1923662_1036699346381755_6315142223670394227_n 10401236_1036699136381776_8841248701093732130_n 12392069_1036701433048213_50673034584148179_n

Comments are closed.