Безмалку-Стихозбирка од целокупното творештво на Вања Изова Велева

Синоќа во домот на АРМ, беше промовирана стихозбирката Безмалку на авторката Вања Изова Велева.
Присутните гости на промоцијата, имаа можноста да бидат дел од една несекојдневна промоција, каде на уметнички начин беше презентирано 22 годишноото творештво на авторката Велева.

Промотори на оваа стихозбирка беа Трајче Кацаров и Христо Петрески.
DSC_6387
Оваа стихозбирка содржи песни од досега објавените книги и преставува заокружување на моето 20 годишно членство во друштвото на писателите на Македонија како и 22 годишното мое поетско пишувње,истакна Вања Изова Велева.
DSC_6288
DSC_6349
DSC_6355

Comments are closed.