Вечерва на Тв каналот Вис во емисијата VIS a VIS ќе гостува директорот на ЈПКД „Комуналец“, Зоран Горѓиев

Реализираните активности во летниот период, тековните и идните планови на јавното претпријатие, ќе бидат само дел од темите на кои ќе се разговара во вечерашната емисија „VIS a VIS’’ на Тв каналот Вис која ќе започне во 20,30 часот.

photo

Comments are closed.