Три покарактеристични кражби минатата недела во Струмица

Пари, накит, лаптоп компјутери, обувки и краставици биле  предмет на кражби кои се случиле во  куќа, стано и нива во изминатата недела, известуваат од СВР Струмица. Причинетата материјална штета изнесува 200.000 денари.

policija

Во периодот од 24 – 30 август на територијата на општина се случиле пет сообраќајни незгоди со потешки последици во кои се повредени девет лица.

Полицијата спровела и акциска контрола на сите возачи во сообраќајот при што утврдила 54 прекршоци.

Comments are closed.