Градоначалникот Заев им го честиташе првиот училишен ден на првачињата

Градоначалникот Заев им го честиташе првиот училишен ден на првачињата.

„Овој миг го заслужувате бидејќи вие сте гордоста на Струмица и Македонија, вие сте иднината на Струмица и Македонија, вие сте тие во кои се надеваме и во кои веруваме“ вака градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, им го честиташе првиот училишен ден на првачињата. Тој и денеска како и во минатите години беше со нив на свечената програма која во нивна чест се одржа пред домот на АРМ во Струмица. Првачињата срдечно го пречекаа и се радуваа на неговото присуство, заедно се фотографираа и ја споделуваа среќата за првиот училишен ден и почетокот на новата учебна година.

prvacinja 2015 002 prvacinja 2015 003 prvacinja 2015 004 prvacinja 2015 006 prvacinja 2015 007 prvacinja 2015 008 prvacinja 2015 009 prvacinja 2015 010 prvacinja 2015 011 prvacinja 2015 014 prvacinja 2015 016 prvacinja 2015 017 prvacinja 2015 018 prvacinja 2015 019 prvacinja 2015 020 prvacinja 2015 021 prvacinja 2015 024 prvacinja 2015 026 prvacinja 2015 027 prvacinja 2015 028

Comments are closed.