Вечерва настапуваат Трио гранде, Кристина Арнаудова, Тропико бенд, Харис Џиновиќ и Том Нови

Забавата на „Струмица ОПЕН фестивал’’ продолжува и вечерва со настапите на Трио гранде, Кристина Арнаудова, Тропико бенд, Харис Џиновиќ и Том Нови.

Трио Гранде, Кристина Арнаудова и Eye Cue

 

Харис Џиновиќ

 

Тропико бенд

 

Tom Novy

Comments are closed.

Web