Вечерва суперфинале на „Ѕвездичките на Пинк’’, Трајче втор најгледан на Youtube

Интерпретацијата на песната „When I was your man’’ на Трајче Ѓоргиев има 2,252,553 прегледи на Youtube што го става на второто место по гледаноста помеѓу ѕвездичките на Пинк, после најгледаното видео на Марија Сердар и песната „Утро’’ (2, 556, 138 прегледи).

Трајче вечерва ќе настапи на суперфиналето на музичкото шоу и ќе биде еден од 10-те финалисти кои ќе се борат за победа во првото издание на „Ѕвездичките на Пинк’’.

Во живо пренос на емисијата започнува во 20:00 часот, а за Трајче можете да гласате на следните броеви:

GLA 7 на 141 345 од Македонија
7 на 3010 од Србија
7 на 091514402 од БиХ
7 на 14664 од Црна Гора
GLA 7 на 8877 од Холандија
GLA 7 на 44144 од Германија
GLA 7 на 72221 од Шведска
GLA 7 на 19955666 од Австралија
GLA 7 на 1259 од Данска
GLA 7 на 2226 од Норвешка
GLA 7 на 9393 од Швајцарија
GLA 7 на 0900401050 од Австрија

Comments are closed.