ВИДЕО: Струмички водител Лазо Илиески jа престави песната „Не бев таков’’

Лазо Илиески, еден од водителите на емисиите „Шанк’’ и „Моменти’’, пред јавноста се престави во поинакво светло.

Тој сними песна првенец „Не бев таков’’ која доби и видео запис направен во Дојран.

Comments are closed.