Атанасов од Академија „Пандев’’ од јануари во „Интер’’

Јане Атанасов од младинската екипа на Академија „Пандев’’ од јануари ќе биде член на италијанскиот фудбалски клуб „Интер’’. Ова го изјави Горан Пандев во ексклузивното интервју за телевизија ,,ВИС”

„Како Академија сме најсреќни бидејќи знам под каков притисок работат тренерите и тоа ми е најголемата сатисфакција’’ – вели Пандев.

Capture

Тој додаде дека се надева заминувањето на Атанасов во Интер ќе биде значајно и за други членови на Академија „Пандев’’ кои ќе бидат поттикнати да кренат по неговиот успешен пат.

Comments are closed.