Честитка од градоначалникот Зоран Заев до граѓаните од муслиманска вероисповед по пoвод празникот Рамазан

zaev kandidat

Почитувани сограѓани од муслиманска вероисповед,

Од мое лично име и од името на вработените во општинската администрација, ви го честитам вашиот голем празник Рамазан, посакувајќи ви  хармонија, благосостојба и спокој во вашите души и семејства.  Месецот на Рамазанските пости нека ви биде исполнет со радост, среќа и милосрдие, а вашиот Алах нека ги услиши сите молитви за добро здравје, долг и среќен живот.

Честит и вековит нека ви биде празникот.

Comments are closed.