Земјоделци ги фрлаа доматите и краставиците поради ниските откупни цени

Земјоделци ги фрлаа доматите и краставиците поради ниските откупни цени…

Производителите бараат помош од државата за надминување на проблемот, а доколку состојбата не се подобри, во наредните денови најавуваат масовни протести.

D3725709C28BE5469D20945D8F5F65E2

фото: Утрински весник

повеќе на УТРИНСКИ.МК

Comments are closed.