Трајче Ѓоргиев во финале на „Звездичките на Пинк’’

Tрајче Ѓоргиев се пласираше во 20-те финалисти за победата во „Звездичките на Пинк’’.

Трајче ги доби сите пет гласови за продолжеток на натпреварувањето и признание од Милан Станковиќ дека ужива во неговата интерпретација.

Погледнете како младиот струмичацен ја пее „Nobody’s Perfect”.

 

Comments are closed.