Во АД „Макпетрол’’во Ново Село се случила експлозија

Околу пладне во АД „Макпетрол’’ во Ново Село се случила експлозија, пишува Утрински.мк

До експлозијата дошло поради отварање на сеф во просториите на оваа компанија. Во експлозијата направена е само материјална штета, нема повредени лица.

Comments are closed.