Спасе Петров продолжува во натпреварувањето на „Звездите на Пинк’

Струмичанецот Спасе Петров се пласира во понатамошното музичко натпреварување на „Звездите на Пинк’’.Еве како изгледаше неговата изведба на песната „Синови туге’’ од Адил.

Comments are closed.