ВИДЕО: Трајче помина во наредниот круг на натрпеварувањето на „Звездичките на Пинк’’

Трајче Ѓоргиев продолжува во понатамошното натпреварување во „Звездичките на Пинк’’, одлучи жирито.

Во вечерашното издание, Трајче се претстави со песната „Тажна љубов, среќна песна’’ од Тамара Тодевска

Comments are closed.