Уживајте во ракометен натпревар и помогнете на Кире Костов

Вечерва во 20:00 часот, во Средното општинско училиште „Никола Карев’’ ќе се одигра хуманитарен, пријателски натпревар помеѓу ветераните на Ракометниот клуб „Цареви кули’’ и Ракоментиот клуб „Б.А.С.К’’ од Белград.

11059428_10153756355788957_1982383860823284259_n

Финансиските средства собрани од влезниците од натпреварот ќе бидат наменети за лекување на седумногодишниот Кире Костов од с. Добрејци кој боледува од церебрална парализа.

Влезницата ќе чини 100 денари.

Comments are closed.