Поради дефект прекинато е водоснабдувањето на улиците „Брегалница“ и „Бошко Буха“

Поради отстранување на дефект на водоводна цевка, ќе биде прекинато водоснабдувањето на улиците „Брегалница“ и „Бошко Буха“ во  Струмица. Според информациите од Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ прекинот ќе трае  до 12,00 часот.

komunalec-strumica3

Comments are closed.