ВИДЕО:Трајче доби овации од публиката и жирито за вечерашниот настап

Трајче Горгиев вечерва докажа зошто е еден од главните фаворити за победатa во „Звездичките на Пинк’’.

За изведбата на нумерата „Esta Ausencia”, Трајче доби овации и од жирито и од публиката.

„Ми треба малку воздух, навистина ме остави без здив’’ – беше реакцијата на босанскиот пејач Хари Мата Хари..

„Не знам како ние тоа со зборови да го искоментираме… нешто што е уметност’’ – вака вечерашниот настап го коментираше Леонтина Вукомановиќ.

Comments are closed.