Талентираната десетогодишна струмичанка – Тина Русева

На сцената настапува самоуверено, а ни пред камерата не покажува дека има трема…

Иако има само десет години, Тина Русева за талентот за пеење добива само позитивни реакции од своите сограѓани.

Capture

Прв пат настапила пред публиката на детскиот фестивал „Јојо’’, потоа била наградена на фестивали во Дојран и Црна Гора, а ја очекуваат и натпреварувања за млади музички таленти во Русија, Шпанија и Тунис.

Во емисијата „Шанк’’ можете да го погледнете интервјуто со Тина, но и да слушнете како младата струмичанка  пее…

Comments are closed.