Одбојкарите на СОУ „Никола Карев’’ стана државни прваци помеѓу средношколците

Одбојкарите на СОУ „Никола Карев“ го освоија првото место на овогодишниот државен натпревар во одбојка за мажи за средните училишта.

DSC_0006

Титулата државен првак ја освоија во своето училиште каде се и одржа натпреварот од 5 – 8 март, а учество заземаа средношколски одбојкарски екипи од Скопје, Битола, Тетово, Пробиштип и Струмица.

Comments are closed.