Итно соопштение од Општина Струмица

Општина Струмица ги известува граѓаните од поплавените населени места Сачево, Муртино, Дабиле и Просениково дека можат да поднесат барања за проценка на штета во просториите на месните заедници. Барањата ќе бидат прифатени од вработените во општинската администрација.

opstina_strumica-610x400

Comments are closed.