Се повеќе поплаки од граѓаните за нелегалната сеча околу трим патеката над Струмица

Никако да се реши проблемот со бесправната сеча на потегот околу трим патеката над Струмица. Дивеењето на неколку групи дивокрадци продолжува.

10913484_765589900194945_1489808917_n

фото: Томислав Ј.

повеќе на ВИС.МК

Comments are closed.