Happy new year 2015 @ St. George

Момците од групата МАЕСТРО ги размрдаа струмичани за дочекот на Новата 2015 година во Хотел ресторан ,,St. George”. Гостите во,, St. George” новата година ја дочекаа надвор од ресторанот под голем огномет, ги испукаа шампањите и наздравија за почетокот на новата година.

Еве дел од новогодишната забава…

фото 1 од 11

Comments are closed.