АК „Стрит рејсинг’’ го прослави првиoт роденден

И покрај дождот, лубителите на спортските автомобили од Струмица, Радовиш, Кавадарци, Гевгелија и Скопје синоќа се собраа на роденденска забава на Авто клуб „Стрит рејсинг’’.
Прославата на првиот роденден, членовите од овој струмички автоклуб го прославија со изложба на моќни автомобили, а за добрата атмосфера се потруди и ди-џеј Мickey.
Главни спонзори на синоќенишниот настан се општина Струмица и „Атомик енегрџи дринк’.

Comments are closed.