Учениците и вработените во ПСУ ,,Јахја Кемал” даруваа крв

Приватното средно училиште ,,Јахја Кемал” од Струмица заедно со Службата за трансфузиона медицина денеска организираше крводарителска акција. Ученицитe и вработените во оваа училиште даруваа крв, со желба да покажат дека хуманоста треба да се негува.

Во крвдарителската акција се придружи и директорот Ондер Озгурлу.

Comments are closed.