Авто клуб „Стрит Рејсинг’’ ве повикува на луда забава по повод една година од постоењето

На кванташкиот пазар на 28 декември, членовите на струмичкиот Авто клуб „Стрит Рејсинг’’ ќе одбележат година дена од постоењето на клубот.
Луда и незаборавна забава, во кои возачи ќе ги покажат своите вештини преку возење на брзи атомобили, а истата ќе се одржи од 18:00 – 00:00 часот.
Влезот ќе чини 100 денари.

Comments are closed.