Видеото на Трајче Горгиев најгледаното во Македонија годинава

Телеграф.мк направи листа со пет најгледани видеа во Македонија за 2014 година, На првото место е младиот музички талент Трајче Горгиев од Струмица кој се натпреваруваа во музичкото шоу „Звездичките на Пинк’’.

Видеото каде што Трајче ја изведува „When I was your man’’ за нецели три недели има 761.677 прегледи.

Comments are closed.