Италијанскиот бренд за душеци Пер Дормире отвори салон во Битола

Најдобрите и најквалитетните италијански душеци пристигна и во Битола!

Италијанскиот бренд за душеци, „Пер Дормире’’,отвори продажен салон во Битола, сместен  во  Трговскиот центар „Кеопс’’ (први кат).

„Нашата мисија да Ви понудиме НАЈДОБАР сон продолжува!’’ – порачуваат од Пер Дормире.

Италијанскиот бренд PerDormire со традиција од преку 40 години постоење , претставува лидер  на европскиот пазар и пошироко во производството на најквалитетните душеци,перници и додатоци за спиење.

На македонскиот пазар, Пер Дормире постои веќе шест години, во Струмица и Скопје.

ДУШЕЦИТЕ НА ПЕР ДОРМИРЕ ГО ПОСЕДУВААТ НАЈЗНАЧАЈНИОТ МЕДИЦИНСКИ СЕРТИФИКАТ DISPOSITIVO MEDICO…

Во производството на најдобрите италијански душеци се користат најсовремените технологии и исклучиво природни материјали во комбинација со нетретирани природни масла , кои не ја загадуваат природата а истовремено ви гарантираат здрав и мирен сон.

Компанијата се занимава со производство на три видови душеци: душеци од пена, душеци со федери и душеци со латекс.

Душеците се антиалергиски и антибактериски за чии својства ги поседуваат највисоките сертификати за ергономија, квалитет, отпорност на бактерии.

Пер Дормире  поседува и најзначаен медицинскиот сертификат DISPOSITIVO MEDICO, кој ги потврдува анатомските и ортопедските својства на душекот и гарантираат идеална циркулација на крв. Душеците со овој  сертификат  можат да се користат и како медицински помагала за луѓе кои се подолго време во лежечка позиција, луѓе кои имаат проблеми со ‘рбетот со што се гарантира дека рбетот ке биде во правилната природна позиција за време на спиењето .

ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ ДУШЕК ОД ПЕР ДОРМИРЕ?

-Прв бренд за душеци на нашиот пазар со 100% италијански квалитет

-Единствени душеци со медицински сертификати Dispositivo Medico

-Анатомски,ортопедски и ергономски душеци кои гарантираат максимална удобност

-Преку 50.000 задоволни корисници во Македонија се приклучија кон големото семејство на PerDormire

Comments are closed.