Црквата „Св. Петнаесет тивериополски свештеномаченици’’ со нов изглед

Реконструкцијата на фасадата на црковниот храм „Св. Петнаесет тивериополски свештеномаченици’’ е завршена, а патронатот на 11 декември црквата ќе го дочека во ново руво.
Реконструкцијата на храмот е финансирана од доброволно собрани средства од граѓаните.

Comments are closed.